Tietosuojaseloste

1. Rekisterin pitäjä

Topcut Ky Tehtaankatu 13 00140 Helsinki

2. Rekisterin yhteyshenkilö

Susanna Jyrkänvaara Topcut Ky Sähköposti: info@topcut.fi Puhelin: 09 626432

3. Rekisteri

Topcut Ky:n kassajärjestelmä ja ajanvarausjärjestelmä.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteen yläpito ja hoito Tilausten käsittely, laskutus ja maksunvalvonta Markkinointi eri muodoissaan Markkina-, mielipide- ja muut tutkimukset Päällekkäisten tietojen hallinta ja eliminointi Muu verkkopankkeihin liittyvä tarkoitus Topcut Ky:llä on lisäksi oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten (kuten suoramainontaan, suoramarkkinointiin ja mielipide- ja markkinatutkimuksiin) henkilötietolain mukaisesti. Palveluntarjoaja vastaa ohjelma-alustan toimivuudesta, tietoturvallisuudesta ja varmentamisesta.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: Nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, matka- ja/tai muu puhelinnumero, varaushistoria.

6. Rekisterin tietojen hankinta

Topcut Ky oma asiakashallinta, henkilön itsensä ilmoittamat tiedot, verkkosivujen kautta annetut tiedot.

7. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Topcut Ky:n ulkopuolelle muulloin kuin silloin, kun poliisi tai muu toimivaltainen viranomainen erikseen laissa säädetyssä tarkoituksessa kirjallisesti vaatii rekisterin yksilöityä tietoa haltuunsa.

8. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei siirretä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tallennettuja tietoja säilytetään digitaalisessa muodossa palveluntarjoajan palvelimella. Asiakashallintajärjestelmän käyttö on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vain pääkäyttäjäoikeudet omaava käyttäjä voi hallita ja ylläpitää järjestelmän henkilötietoja ja niihin liittyviä tietoja. Käyttöoikeus on määritetty ja rajattu vain tietyille henkilöille. Rekisteriin pääsy on suojattu salasanoin.

10. Tarkastusoikeus

EU:n tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaan rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa. Pyyntö osoitetaan kohdan 2. taholle.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

EU:n tietosuoja-asetuksen 16 artiklan mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan itseään koskevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö osoitetaan kohdan 2. taholle.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rakisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan itseään koskevan tiedon poistamista. Henkilö voi myös itse peruuttaa saamansa uutiskirjeen tai muun viestin peruuttamalla tilauksen linkin kautta.


Tietosuojaseloste

1. Rekisterin pitäjä

Topcut Ky Tehtaankatu 13 00140 Helsinki

2. Rekisterin yhteyshenkilö

Susanna Jyrkänvaara Topcut Ky Sähköposti: info@topcut.fi Puhelin: 09 626432

3. Rekisteri

Topcut Ky:n kassajärjestelmä ja ajanvarausjärjestelmä.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteen yläpito ja hoito Tilausten käsittely, laskutus ja maksunvalvonta Markkinointi eri muodoissaan Markkina-, mielipide- ja muut tutkimukset Päällekkäisten tietojen hallinta ja eliminointi Muu verkkopankkeihin liittyvä tarkoitus Topcut Ky:llä on lisäksi oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten (kuten suoramainontaan, suoramarkkinointiin ja mielipide- ja markkinatutkimuksiin) henkilötietolain mukaisesti. Palveluntarjoaja vastaa ohjelma-alustan toimivuudesta, tietoturvallisuudesta ja varmentamisesta.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: Nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, matka- ja/tai muu puhelinnumero, varaushistoria.

6. Rekisterin tietojen hankinta

Topcut Ky oma asiakashallinta, henkilön itsensä ilmoittamat tiedot, verkkosivujen kautta annetut tiedot.

7. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Topcut Ky:n ulkopuolelle muulloin kuin silloin, kun poliisi tai muu toimivaltainen viranomainen erikseen laissa säädetyssä tarkoituksessa kirjallisesti vaatii rekisterin yksilöityä tietoa haltuunsa.

8. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei siirretä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tallennettuja tietoja säilytetään digitaalisessa muodossa palveluntarjoajan palvelimella. Asiakashallintajärjestelmän käyttö on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vain pääkäyttäjäoikeudet omaava käyttäjä voi hallita ja ylläpitää järjestelmän henkilötietoja ja niihin liittyviä tietoja. Käyttöoikeus on määritetty ja rajattu vain tietyille henkilöille. Rekisteriin pääsy on suojattu salasanoin.

10. Tarkastusoikeus

EU:n tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaan rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa. Pyyntö osoitetaan kohdan 2. taholle.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

EU:n tietosuoja-asetuksen 16 artiklan mukaan rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan itseään koskevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö osoitetaan kohdan 2. taholle.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rakisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan itseään koskevan tiedon poistamista. Henkilö voi myös itse peruuttaa saamansa uutiskirjeen tai muun viestin peruuttamalla tilauksen linkin kautta.

Great Lenghts
Hiustenpidennyksellä unelmiesi hiukset! Lue lisää »
Rakennekynnet
Huoliteltu olemus sormenpäitä myöten. Lue lisää »
Kestopigmentointi
Pysyvä meikki jopa 5 vuodeksi! Lue lisää »
Facebook
TopCutin löydät nyt myös Facebookista »